Za žrtve nasilja

Uničujoča moč nasilja

Fizično in čustveno nasilje v odnosu vas izčrpava in jemlje voljo do življenja. Radi bi se postavili zase, izstopili iz začaranega kroga nasilja, pa vam to samim nikakor ne uspe. Mi smo tukaj zato, da vam pomagamo. Naučili se boste postaviti meje, naučili se boste reči ne, pomagali vam bomo pri premagovanju strahu. Vse se to in še več se bomo učili v varnem in sočutnem okolju, kjer boste lahko izrazili vse svoje strahove in skrbi in se naučili postaviti zase.

Pomoč pri odločitvi

Težko se je rešiti starih vzorcev, ki nam delajo nasilje blizu in domače. Težko se je upreti ponovnim obljubam, da ne bo nikoli več padel udarec, da ne bo več poniževanja, vpitja, alkohola in drog. Težko se je upreti skesanemu nasmešku in šopku rož kot opravičilu za nasilno dejanje … Skupina vam bo pomagala najti samega sebe, najti moč, da se uprete nasilju, in vam dajala varnost, da se izrazite.

Vprašaj se …

Sem vreden boljšega življenja? Si zaslužim več v življenju? Sem se sposoben spet naučiti sočutja do sebe, sem se sposoben ponovno imeti rad? Takega, kot sem?

Če ste ob teh vprašanjih glasno rekli da ali vsaj potihoma mrmrali, da to zagotovo drži, pridite v našo skupino in skupaj bomo šli po poti spoznavanja samega sebe in odnosov brez nasilja.

Skupino vodi: Andreja Tasič in Dragica Erpič

Kraj izvajanja skupine: Ljubljana

Začetek skupine: november

Cena: 55 € na mesec

 

Prijava na skupino: Za žrtve nasilja
V tej prijavni formi se lahko prijavite na skupinske terapije po vašem izboru.
S prijavo na skupino se strinjate, da vaše podatke uporabimo za namen obveščanja o skupini in vas dodamo na email listo društva. V kolikor ne želite prejemati naših novičk, dodajte to v opombe. Za odjavo od email novičk, pošljite na cloveskatoplina1@gmail.com NOVIČKE STOP.
Polja označena z * so zahtevana.
Za ljudi v stiski (alkoholiki in svojci)<< >>Odrasli otroci alkoholikov

About the author : Eva