Za ženske, ki so zasvojene z alkoholom

Pomoč je na dlani …

Priznati si, da imam težavo z alkoholom, je prvi in najtežji korak. Drugi korak je poiskati pomoč. Koliko dni ste že začele z obljubo, da ne boste več pile? In koliko teh dni ste končale opite? Koliko grdih besed in pogledov doživite vsak dan in se vam zdi, da zato pijete še več? Se vam zdi, da ste popolnoma nerazumljene in same? Ni vam treba več biti, kajti tukaj smo mi, da vam pomagamo.

Kako?

Prijavite se v skupino, v kateri se bomo srečevale vsak teden. Brez sramotenja in kazanja s prstom ter z veliko sočutja in empatije bomo skupaj stopale na poti proti treznemu življenju. Ustvarile bomo intimno in varno vzdušje, v katerem boste lahko spregovorile o vseh bolečih temah, ki vas težijo, hkrati pa bo to skupina, ki vas bo spremljala v najtežjih prvih korakih treznosti. Skupina bo vaša rama za jokanje, bo vaš odmev pri jezi, bo zrcalo vaših dejanj in bo vaša opora pri cilju ostati trezna.

Skupino vodita: Andreja Tasič in Dragica Erpič 

Kraj izvajanja skupine: Ljubljana

Začetek skupine: november

Cena: 55 € na mesec

 

Prijava na skupino: Za ženske, ki so zasvojene z alkoholom
V tej prijavni formi se lahko prijavite na skupinske terapije po vašem izboru.
S prijavo na skupino se strinjate, da vaše podatke uporabimo za namen obveščanja o skupini in vas dodamo na email listo društva. V kolikor ne želite prejemati naših novičk, dodajte to v opombe. Za odjavo od email novičk, pošljite na cloveskatoplina1@gmail.com NOVIČKE STOP.
Polja označena z * so zahtevana.
Odrasli otroci alkoholikov<< >>Alkoholna odvisnost

About the author : Eva