SUBVENCIJA ZA TERAPIJO

Že tretje leto zapored ponujamo subvencionirano psihoterapijo. Lansko leto smo prejeli nekaj čez 30 prijav. Izbrali smo najbolj motivirane in z njimi dosegli zares lepe spremembe. Skupaj smo sprejeli 20 klientov in z njimi opravili celoten proces 12. ur. Kar nekaj klientov se je odločilo, da napišejo tudi povratno informacijo in tako pomagali pri pridobitvi subvencije tudi v letošnjem letu.

Za sodelovanje izpolnite obrazec: https://goo.gl/forms/XXu9VDe6ahiNn3dl1

Začetek terapije je septembra. Takrat začnejo prvi, drugače pa boste razporejeni skozi celo leto. Zato je pomembno, da v prijavnem obrazcu označite želeni začetek in poskušali vam bomo ugoditi.

Polna cena terapije je 50€. Znesek subvencije znaša 20€, vaša dolžnost je 30€/uro.

Upam, da smo vam prišli na proti in da boste z veseljem koristili naše storitve 😉

Za več informacij se lahko obrnete na email: info@cloveska-toplina.com ali telefonsko številko 041/410-843 (Eva).

Odziv klientke:

Pozdravljeni Eva,
Kot sem obljubila, se bom potrudila napisati svoje mnenje o terapiji pri vas.
Že sama sem prišla z močno motivacijo za osebno rast in željo za reševanje svojih stisk. Nisem vedela kaj naj pričakujem in kako sploh terapija poteka. Meni je vaš pristop zelo odgovarjal in ker ste vi tako pristopili do mene, sem se jaz lažje odprla. Mislim, da je pri meni bila zelo pomembna empatija, ki sem jo čutila pri vas, ampak sem v nekaterih trenutkih imela občutek kot da je preveč empatije in se zato nisem počutila sproščeno.
Zelo mi je bilo všeč, ko smo na koncu terapije začele uporabljat tablo in punčko. To mi je veliko pomagalo in je imelo močen vpliv name. V primeru table sem v to vse kar smo se pogovarjale, kako bom pustila slabe stvari in gnus in prezir in strah in sram za sabo, naj se izlijejo in ne pridejo več nazaj, začela verjet ko sem videla to narisano na tablo. Mogoče, če nebi bilo tega narisanega jaz sploh nebi dojela, da je to možno narediti in da je možno začeti novo življenje, najti novo pot.
Skozi terapijo ste mi pomagali zavedati se, da terapija ima svoje dobre in slabe ure, da se ne bom vedno dobro počutila in da je to normalno. Mislim, da je to zelo dobro, ker če mi tega nebi povedali, bi mogoče zgubila motivacijo za nadaljevanje terapije.
Vsak dan po terapiji odkrijem nekakšno novo stvar, ki me sploh ne sekira (prej pa me je). Resno imam občutek, da sem pomirjena sama s sabo in nikoli se nisem počutila boljše. Kar koli mi pride na pot,sploh ni tako slabo in težko za obvladat, kot je bilo 2-3 meseca nazaj. Neverjetno je, kaj lahko naredite in vas cenim zaradi tega. V tem kratkem mnenju sem poskušala biti čim bolj kritična, ker vem da je vaš namen iz tega mnenja izvleči ideje, kje bi se lahko poboljšali za prihajajoče terapije. Moje
skromno mnenje je, da veste kaj delate, veste kako pristopiti posamezniku in veste kako se obnašati, da vam se posameznik odpre. Zelo ste zaupljiva oseba in mi se to zdi zelo pomembno za vaš poklic.

Želim vam vso srečo v prihodnosti in verjamem, da boste vedno tako dobra in profesionalna kot ste bila v mojem primeru.

Želim vam vesele praznike. Lep pozdrav,
Doris

Zato ga ne popravljajte!<< >>Letni tabor Kančevci

About the author : Eva