SKUPINE za OSEBNOSTNO RAST

Vse skupine imajo letno prenovljen program, tako da se vedno kar najbolj približamo vašim potrebam! PRIJAVE SO MOŽNE ČEZ CELO LETO.

Za ljudi v stiski (alkoholiki in svojci)

Ti je dovolj življenja z alkoholom? Premagaj sram, naredi prvi korak in se nam pridruži. V skupini bomo skupaj šli po poti treznega življenja, se v njem spodbujali in gradili lepše življenje. Upanje v trezno življenje obstaja in je uresničljivo!

Za osebno rast: Kako imeti rad

V življenju se srečujemo z raznimi izzivi, a vedno se vse vrti okoli odnosov. Pogrešamo, si želimo, hrepenimo, se prepiramo, se ranimo in se osrečimo ob rami nekoga, ki nas razume. V skupino ste vabljeni vsi, ki bi radi izboljšali svoje odnose in se soočili s sabo, svojimi bolečinami, neizrečenimi travmami ali preizkušnjami, v katerih omagujete sami.

Jutranja skupina Gloria vita

Skupina za osebno rast in vzpodbuda za lepši teden. Čas je, da novo leto začnemo pozitivno in s spremembo pri sebi.

Združila sem globinsko delo na sebi in pozitivno naravnanost, o kateri govorijo Ana Bučević, Ambraham Hicks, Donald Walsch Neal in drugi.

Skupina Afrodita

Skupina za vse, ki ste že dlje časa samski, zapleteni v odnos z zasedenim ali pa bi radi odšli iz trenutnega partnerstva, pa ne najdete notranje moči.
Afrodita je boginja ljubezni in tudi na skupini bomo krepili občutek lastne vrednosti, ki se nam zruši po nekaj slabih izkušnjah. Krepili bomo ljubezen do nas samih, hkrati pa se bomo v skupini opogumljali in podpirali pri naslednjih korakih v življenju. Moč skupine je v tem primeru neprecenljiva.

Paket Čas za spremembo

Program je namenjen vsem ženskam, ki so se ustavile na določeni točki v življenju in si želijo spremembe. Služba, otroci, obveznosti in rutina, v kateri si nismo več všeč in ne najdemo časa za sebe. S skupinsko terapijo in s pomočjo WHB Instituta, bomo naredili spremembo (shujšali, spremenili svoje življenjske navade, na novo postavili cilje).

Datum znan ob zadostnem številu prijav. 

Za moške

Pri svojem delu srečujem čutne moške, ki se zelo želijo izraziti in spoznati družbo, ki jim je podobna. Moški imate eno veliko globino in ko ste čustveni, je to izredno darilo, hkrati pa vidim, da vas okolica težko sprejema. Pa vendar je vaše čustvovanje nekoliko drugačno kot pri ženskah. O vsem tem in še več bomo govorili v skupini.

Skrivnosti uspešnega partnerstva

V odnosu spoznamo razočaranja in sčasoma opuščamo sanje o popolnem zakonu. Ali sploh obstaja sreča v partnerstvu? Ali smo naredili napako, da smo se odločili za tega partnerja? Kako po vseh teh letih, sploh doseči kakšno spremembo? Se sprašujete, kaj podobnega? Pridite na edinstvenih 12 srečanj, ki bodo spremenila vaše partnerstvo!

Všečkaj in deli :)

Kategorije prispevkov

Najnovejši prispevki