Odrasli otroci alkoholikov

Jeza, bes in sram

Se grenkoba izkušnje z alkoholom pri starših kar vleče in vleče in pušča sledove v vašem življenju? Nevrednost, poškodovana samopodoba, sram in krivda so občutja, ki vas spremljajo ves čas in vam ne pustijo živeti polnega in pristnega življenja, kot si ga zaslužite. V vas se mešajo jeza, bes in sram, ker ste odraščali v okolju, politem z alkoholom.

Zakaj v skupino?

V skupini vam bomo pomagali iti čez vsa zastrupljajoča občutja, ki vam ne pustijo dihati, pomagali vam bomo odkriti otroka, ki je bil zaradi zasvojenosti staršev poškodovan, ki se je skril in si še vedno ne upa pogledati na plan. Skupina predstavlja varen in intimen prostor, v katerem boste vi vi, v katerem boste lahko govorili o sramu zaradi starševske zasvojenosti, o bolečini, ki je zažrta v vaše telo, in o umazaniji, ki se je nikakor ne uspete rešiti.

Si želite …

Poiskati v sebi svojo izgubljeno otroško dušo? Si želite najti svojo vrednost? Pridite v našo skupino in skupaj bomo poiskali možnosti za bolj kvalitetno življenje.

Skupino vodita: Andreja Tasič in Dragica Erpič

Kraj izvajanja skupine: Ljubljana

Začetek skupine: november

Cena: 55 € na mesec

 

Prijava na skupino: Odrasli otroci alkoholikov
V tej prijavni formi se lahko prijavite na skupinske terapije po vašem izboru.
S prijavo na skupino se strinjate, da vaše podatke uporabimo za namen obveščanja o skupini in vas dodamo na email listo društva. V kolikor ne želite prejemati naših novičk, dodajte to v opombe. Za odjavo od email novičk, pošljite na cloveskatoplina1@gmail.com NOVIČKE STOP.
Polja označena z * so zahtevana.
Za žrtve nasilja<< >>Za ženske, ki so zasvojene z alkoholom

About the author : Eva