Izgovori za romantike

  • Moški niso romantični:

Vsi smo romantični in imamo radi romantiko do neke mere. Moški se o romantičnih gestah verjetno res ne pogovarjate s

svojimi prijatelji, čeprav verjamem, da bi jih večina bila vesela kakšnega namiga o tem, kako partnerici polepšati dan. Če bi le to postala tema moških pogovorov, bi imeli toliko skupnih idej in verjamem, da bi si lahko marsikdaj tudi pomagali pri pripravi kakšne romantične geste! Z romantiko moški skrbi tudi za svoj bolj nežni del in za odnos, v katerem je zagotovo manj težav, če ste romantični.

  • Romantika je draga:

Romantika ne rabi biti draga. Ponavadi štejejo najmanjše stvari ali pa že besede. Čar romantike je, da nepričakovana in izvirna. Nobenih drugih omejitev ni. Prepustite se svoji domišljiji in v pesek narišite srček ali pa napišite tiste tri besede.

  • Nimam časa za take stvari:

Za stvari, ki so nam pomembne, vedno najdemo čas. Romantika bi nam morala biti pomembna, saj krepi odnos, katerega del smo tudi mi sami. Splošno vzdušje v odnosu vpliva na več področij vašega življenja in verjetno boste presenečeni, kaj vse boste lahko storili, če boste v odnosu dobili potrditev, ki si jo želite.

  • Romantika lahko počaka:

Počaka na koga? Skupaj sta, rada se imata, življenje pa teče. Prehitro pridejo dnevi, ko se stvari zaostrijo in ko izgubimo bližino, odnos, osebo. Ob ločitvah obžalujemo za vsemi tistimi trenutki, ko bi lahko naredili več in boljše in drugače. Naj romantika ne čaka! Povejte, pokažite, zapojte danes. Skrivnost ljubezni pa je tudi to, da več kot je dajemo, več je lahko sprejmemo in romantika je odličen način za dajanje ljubezni.

  • Ni mi treba dokazovati svoje ljubezni:

Res vam ni potrebno dokazovati svoje ljubezni, ampak romantika ni način dokazovanja. Romantika pomaga izraziti kar čutite in je skrb za odnos. Romantika je vrednost, ki jo daste sebi in svoji izbiri. Vaš partner je vaša izbira in za svoje stvari verjetno radi skrbite.

  • Bom drugič:

Ta drugič poznamo vsi. Ponavadi ga poznamo zato, ker nikoli ne pride in ne dočakamo tega dneva. Življenje je narejeno tako, da neusmiljeno drvimo skozi čas in vsak dan znova je presenečenje. Ne vemo koliko časa imamo in koliko časa ostaja za naše drage.

  • Nimam domišljije:

Vsi imamo ideje in če si jih dovolimo izraziti, se večkrat zgodijo neverjetne stvari. Prepričana sem, da boste presenečeni nad vsemi idejami, ki jih boste imeli, če se boste nekaj časa ukvarjali s tem, kako izraziti romantiko. Za začetek si lahko sposodite tudi kakšno knjigo ali pa poiščete ideje na internetu. Če boste pozorni, boste pa hitro lahko ustvarili tudi kaj, kar bo samo vajinega.

  • Ne znam biti ustvarjalen:

Bodite to kar ste in pokažite na način, ki je vam najbolj domač. Ne rabite postati slikarji in pesniki, lahko ste mizar in izdelate lesenega srčka, lahko ste športnik in žoga zložite v srček. Ideje so lahko povsem vaše in izrazite jih lahko s tistim, kar imate vi radi.

 

Ali vemo kaj je ljubezen?<< >>Terapija z otroki

About the author : Eva