Skupina Afrodita

Kdaj:
11. 2. 2020 @ 18:30 – 19:30
2020-02-11T18:30:00+01:00
2020-02-11T19:30:00+01:00
Kje:
Šmartinska 106
1000 Ljubljana
Kontaktna oseba:
Eva Erpič
041410843

Skupina za vse, ki ste že dlje časa samski, zapleteni v odnos z zasedenim ali pa bi radi odšli iz trenutnega partnerstva, pa ne najdete notranje moči.
Afrodita je boginja ljubezni in tudi na skupini bomo krepili občutek lastne vrednosti, ki se nam zruši po nekaj slabih izkušnjah. Krepili bomo ljubezen do nas samih, hkrati pa se bomo v skupini opogumljali in podpirali pri naslednjih korakih v življenju. Moč skupine je v tem primeru neprecenljiva.

Skupina za vse, ki ste že dlje časa samski, zapleteni v odnos z zasedenim ali pa bi radi odšli iz trenutnega partnerstva, pa ne najdete notranje moči.

Afrodita je boginja lepote in ljubezni in tudi na skupini bomo krepili občutek lastne vrednosti, ki se nam zruši po nekaj slabih izkušnjah. Krepili bomo ljubezen do nas samih, hkrati pa se bomo v skupini opogumljali in podpirali pri naslednjih korakih v življenju. Moč skupine je v tem primeru neprecenljiva. Skupina niso naši sorodniki, ki bi nam očitali, sodili. Skupina razume, kako težko je oditi iz odnosa, kako težko je ostati sam, osamljen, kako težko se je boriti z leti in lastnimi pričakovanji in skupina ve, kako je spustiti lastne kriterije v zameno za odnos.
Kaj vse smo pripravljeni sprejeti, samo da ne potrebujemo znova ostati sami.

KOMU JE SKUPINA NAMENJENA:
– žrtvam nasilja v odnosu
– samskim, ki že dlje časa doživljajo zarnitve
– vsem, ki ste v razmerju z zasedenim
– zaljubljenim v poročene
– niste še nikoli izkusili, da bi se nekdo odločil za vas
– radi bi odšli iz odnosa, a pred tem želite dopovedati, da niste slabi
– se vam je v odnosu povsem porušil občutek lastne vrednosti

TEME SKUPINE:
Lastna vrednost, dostojanstvo (ne rabim prositi za odnos), osamljenost, družba, pripadnost, kaj je partnerstvo, moja pričakovanja, jeza do nasprotnega spola,…

Skupina deluje na principu medsebojnega povezovanja, tako da gradite tudi novo mrežo, v katero se boste ujeli, ko boste naslednjič želeli poklicati, se vrniti v odnos, prenehati, se odreči,…Sočlani skupine so vaša opora in moč, hkrati pa spoznavate sebe in se preoblikujete znotraj tesnih, skupinskih odnosov.

Skupina poteka 1x tedensko po dve šolski uri
Cena: 80 eur/ mes oz. 10 eur na uro
Prijava: info@evaerpic.si

Jutranja skupina Gloria vita<< >>Paket Čas za spremembo

About the author : Eva