Paket Čas za spremembo

Kdaj:
10. 3. 2020 @ 16:30 – 17:30
2020-03-10T16:30:00+01:00
2020-03-10T17:30:00+01:00
Kontaktna oseba:
Eva Erpič
041410843

Program je namenjen vsem ženskam, ki so se ustavile na določeni točki v življenju in si želijo spremembe. Služba, otroci, obveznosti in rutina, v kateri si nismo več všeč in ne najdemo časa za sebe. S skupinsko terapijo in s pomočjo WHB Instituta, bomo naredili spremembo (shujšali, spremenili svoje življenjske navade, na novo postavili cilje).

Datum znan ob zadostnem številu prijav.

Gre za revolucionaren paket skupinske psihoterapije in športne vadbe na WHB institutu. To je edinstveni paket, ki na enem mestu omogoča fizično aktivnosti in psihološko podporo.

Program je zastavljen tako, da vsakdo lahko
naredi spremembo v svojem življenju
in ponovno začuti svojo vrednost.

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA PAKET? 
  • ker potrebujete spremembo
  • niste več zadovoljni s sabo in s svojim telesom
  • ker vam zmanjka volje vsakič, ko se tega lotite sami
  • ker imate radi, da je za vas poskrbljeno in da lahko zaupate
  • ker se poleg spremembe želite tudi nagraditi in razvajati v savni
  • ker se zavedate, da s tem spreminjate sebe in svoje vzorce, ki bodo pomagali tako vam, kot vašim otrokom
  • ker si želite biti spet ponosni nase in čutiti, da ste pomembni, da nekam pripadate
  • ker si želite podpore in ljudi, ki bodo razumeli s čim se spopadate
  • ker ste dama in
  • ker se imate rada

Skupaj bomo spreminjali področja vašega življenja in vnašali spremembe, ki si jih želite, da boste ponovno zadovoljne v svoji koži!

Program je namenjen vsem ženskam, ki so se ustavile na določeni točki v življenju in si želijo spremembe. Služba, otroci, obveznosti in rutina, v kateri si nismo več všeč in ne najdemo časa za sebe.

ZAKAJ WHB INSTITUT? 
Za vse ženske imamo odlične, hitre in dolgotrajne rešitve. WHB Institute vam v prijetnem okolju s pomočjo osebnih terapevtk pomaga doseči želeno težo, izgubo obsega na določenih predelih, vidno izboljšanje celulitnega stanja in tonusa, urediti zdravo prehrano in hkrati poskrbeti za dobro počutje in lep, mladosten videz. Večina vadb poteka ob pomoči infrardeče svetlobe, ki blagodejno vpliva tako na hitrost izgubljanja odvečnega obsega kot na tonus in svežino kože.
ZAKAJ PSIHOTERAPIJA PRI EVI ERPIČ? 
Eva že od 13. leta naprej spremlja odnose, delo v skupini, osebno rast in psihoterapijo, saj se je takrat tudi sama znašla v eni izmed skupin za samopomoč. Šolanje je nadaljevala v tej smeri, da bo lahko svoje izkušnje prenesla tudi na druge ljudi. Najprej je spremenila svoje življenje, zdaj pa že 5 let dela kot psihoterapevtka, ki pomaga zasvojenim, tesnobnim, osebam s paničnimi napadi, s težavami v partnerskih in družinskih odnosih, s težavami pri spolnosti, itd. Je avtorica knjige Kako te imeti rad?, predsednica društva Človeška toplina, ki že 19 let pomaga zasvojenim in njihovim svojcem. Poleg tega pa vodi več skupin za osebno rast, individualne terapije, je organizatorica največjega dogodka za partnerske odnose Tančice intime in še mnogo več. Ima bogate osebne in poslovne izkušnje, s katerimi pomaga ljudem uzreti novo luč upanja.
PRIJAVITE SE TAKO, DA PRIDETE NA PRVI BREZPLAČNI POSVET, kjer izveste vse informacije o samem programu, hkrati pa svetovalki zaupate kaj si želite spremeniti. Skupaj zastavita plan, kako lahko to dosežete.
Brezplačni pregled
Skupina Afrodita<<

About the author : Eva