Skupina za osebno rast

KAKO IMETI RAD? Sebe, druge, najbližje, partnerje, starše in naše otroke…

V življenju se srečujemo z raznimi izzivi, a vedno se vse vrti okoli odnosov. Pogrešamo, si želimo, hrepenimo, se prepiramo, se ranimo in se osrečimo ob rami nekoga, ki nas razume. V skupino ste vabljeni vsi, ki bi radi izboljšali svoje odnose in se soočili s sabo, svojimi bolečinami, neizrečenimi travmami ali preizkušnjami, v katerih omagujete sami.

Skupino vodi Eva Erpič, ki je avtorica knjige Kako te imeti rad?, v kateri se dotakne kar nekaj življenjskih stisk. Tudi delo v skupini bo pisano, zanimivo, hkrati pa resno delo na sebi in naših privzgojenih vzorcih.

Naše teme bodo: otroštvo, partnerstvo, obdobje samskosti, ljubezen do samega sebe, spolnost, zasvojenosti in drugi življenjski izzivi, s katerimi se boste udeleženci srečevali v času našega druženja.

Skupina se formira na začetku leta in ostane zaprta za vstop naknadnih članov. Gre za male, intimne skupine do največ 10 članov!

Skupina poteka od 2.10.2017 – 21.5.2018 ob 19. uri v prostorih društva Človeška toplina (Šmartinska cesta 106) in sicer 1x tedensko po 2 šolski uri. 

Cena: 35eur/mesec na osebo

PLAČILO ŠELE OKTOBRA! 

PRIJAVE NA: info@cloveska-toplina.com   PRIJAVA MOŽNA DO 20.9.2017

Polja označena z * so zahtevana.

Všečkaj in deli :)

Sledite nam na Facebook-u
Sledite nam na Facebook-u
Sledite nam na Google+
Sledite nam na Google+
http://cloveska-toplina.com/skupina-za-osebno-rast">
Sledite nam na Youtube-u
Sledite nam na Youtube-u

Kategorije prispevkov

Najnovejši prispevki