Vse skupine imajo letno prenovljen program, tako da se vedno kar najbolj približamo vašim potrebam! PRIJAVE SO MOŽNE ČEZ CELO LETO.

Za odvisne od alkohola

Ti je dovolj življenja z alkoholom? Premagaj sram, naredi prvi korak in se nam pridruži. V skupini bomo skupaj šli po poti treznega življenja, se v njem spodbujali in gradili lepše življenje. Upanje v trezno življenje obstaja in je uresničljivo!

Za ženske, ki so zasvojene z alkoholom

Bodi trezna. Bodi srečna. Bodi ti. Resnična, pristna, sočutna ženska, ki se je samo malce izgubila na poti življenja. Pridruži se nam na 6-mesečnem druženju z ženskami, ki se prav tako soočajo z zasvojenostjo z alkoholom in jo skupaj premagujejo. S skupnimi močmi bomo vztrajale na poti treznosti!

Za soočenje s sramom

6 mesečna skupina za osebno rast, kjer se bomo soočili z različni aspekti življenja, kjer nas ovira sram. Soočenje z lastnim sramom, lahko izredno izboljša odnose.

Izzivi za partnerstvo

3 mesece bomo popestrili z izzivi in se pogovarjali, kako jih partnerja rešujeta. Iskali bomo meje intimnosti in se učili kaj in kako čutita moški in ženska v vezi.

Osebna rast za samske

Osebna rast je namenjena tistim, ki večno premlevate, kaj je z njim ali njo, kaj ste naredili narobe, kako iti dalje in ki bi radi zaživeli srečno, ne glede na status.

Odrasli otroci alkoholikov

Se želiš začeti ceniti, ljubiti in se odrešiti bolečin preteklosti? Pridi med ljudi, ki čutijo tvojo bolečino, delijo s tabo svoje izkušnje in ti pomagajo uvideti, da ni treba, da pretekle izkušnje z alkoholom pri starših zastrupljajo tvoje sedanje odnose.

Za žrtve nasilja

Reci nasilju NE! Pridruži se skupini za žrtve čustvenega in fizičnega nasilja. Za ženske in moške, ki so in še trpijo v zlorabljajočem odnosu.

Za ljudi v stiski

Združen andragoško-pedagoški pristop z relacijsko družinsko terapijo. Skupina, ki zagotovo ogromno obljublja za osebno rast vsakega, ki se je znašel v stiski.

 

Prijava na skupino
V tej prijavni formi se lahko prijavite na skupinske terapije po vašem izboru.
S prijavo na skupino se strinjate, da vaše podatke uporabimo za namen obveščanja o skupini in vas dodamo na email listo društva. V kolikor ne želite prejemati naših novičk, dodajte to v opombe. Za odjavo od email novičk, pošljite na cloveskatoplina1@gmail.com NOVIČKE STOP.
Polja označena z * so zahtevana.