Izzivi za partnerstvo

Partnerstvo je na preizkušnji: Ali bo današnji čas še obdržal monogamijo?

Jaz verjamem, da imamo lahko polne odnose v partnerstvu in da sta za to potrebni samo dve osebi, ki sta se odločili vztrajati ena ob drugi in se potruditi za skupno bližino.

Ali je intima res samo spolnost?

Ne, intima pozna več razsežnosti (duhovna, čustvena, telesna…) in več kot jih pozna partnerstvo, bolj smo si lahko predani!

Skupina bo na sproščen način, preko druženja, ponudila priložnost, da izboljšata vajino intimo!

Ali sta odločena in pripravljena na igro? Tri, štiri, zdaj….

Preigrajmo skupaj 3 mesece izzivov, v katerih bosta spet našla sebe, vajin odnos,  intimo ter se povezala še z drugimi pari, s katerimi boste delili izkušnje in spletali kvalitetna prijateljstva. Dobro, kajne 😉 ?

ZAČETEK: november in marec

CENA: 37,5€/osebo na mesec

FB SKUPINA:Odnosi in spolnost

Prijava na skupino: Izzivi za partnerstvo
V tej prijavni formi se lahko prijavite na skupinske terapije po vašem izboru.
S prijavo na skupino se strinjate, da vaše podatke uporabimo za namen obveščanja o skupini in vas dodamo na email listo društva. V kolikor ne želite prejemati naših novičk, dodajte to v opombe. Za odjavo od email novičk, pošljite na cloveskatoplina1@gmail.com NOVIČKE STOP.
Polja označena z * so zahtevana.
Sledite nam in delite naše objave:

Tančica intime in božanska komedija

Božanski dogodek, s predavanji in komedijo o zakonskem problemu, se je odvil 28.5.2016 ob 18:30 uri v Hotelu City Ljubljana.

Društvo je svoje delovanje začelo s skupino za samopomoč alkoholikom, a v desetletju in pol smo se naučili, da samo abstinenca ni dovolj. Ljudje potrebujemo odnose in če po abstinenci, ne začnemo graditi tudi na osebnem nivoju, potem bomo ostali na isti liniji, tega začaranega kroga.

Da bi se približali odnosom, smo spregovorili o intimi. Dotaknili smo se tudi spolnosti, a ne samo spolnosti! Dotaknili smo srčnih zgodb, sprožili val smeha in zadovoljstva, si podelili nagrade in privabili solze.

Continue reading Tančica intime in božanska komedija

Sledite nam in delite naše objave: